uniek

 

Geen doorsnee en geen massa, maar unieke werken met karakter en waarde.

persoonlijk

 

Open voor jouw wensen en verhaal.

Jij vertelt, wij ontwerpen.

betaalbaar

Omdat je liefde voor een dier niet gebonden is aan je inkomen.

BTW: NL143236192B01     |     KVK: 57854750     |     Bank: NL50 SNSB 0927982641

Het Atelier

 

 

Dierbaar Sieraad is een klein atelier wat zich richt op gedenkwerken voor zowel mens als dier. De liefde voor het werk en de wens een verschil te maken liggen aan de grondslag van het bedrijf. Om deze reden is zijn we dan ook meer dan enkel een leverancier. We luisteren, we denken mee, we ontwerpen en we maken.

 

Doordat er sprake is van veelal handgemaakte gedenkwerken in plaats van massaproductie, is elk eindproduct een speciaal werkje.

Iedere hanger, askraal of ander object wordt met de grootste zorg en respect gemaakt waarbij zorgvuldig naar de wens van de klant wordt geluisterd. Hierdoor is het mogelijk om de hoge standaard van service te leveren die we nastreven.

De wens en het gevoel van de klant staan voorop in de diensten die we leveren. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk van vakmensen opgebouwd, zodat we kunnen voorzien in bijna elke klantvraag.

Voor meer inzicht in het werk en de achtergrond nodig ik je graag uit een kijkje te nemen op de blogpagina. Hieronder vind je een kleine selectie uit deze blogs.