uniek

 

Geen doorsnee en geen massa, maar unieke werken met karakter en waarde.

persoonlijk

 

Open voor jouw wensen en verhaal.

Jij vertelt, wij ontwerpen.

betaalbaar

Omdat je liefde voor een dier niet gebonden is aan je inkomen.

BTW: NL143236192B01     |     KVK: 57854750     |     Bank: NL50 SNSB 0927982641

Maatwerk gedenksieraden

Soms wil je iets wat afwijkt, iets wat nét wat anders is dan wat er in de collectie aangeboden wordt. Je hebt zelf een idee wat je graag uitgevoerd ziet, of misschien wil je een gedenksieraad wat speciaal voor jou ontworpen is. Dat is geen probleem.

Omdat de gedenksieraden per order in eigen atelier gemaakt worden, is er heel veel mogelijk. Er wordt waar nodig nauw samengewerkt met een edelsmid, om zo jouw wensen te vertalen naar een prachtig en uniek ontwerp.

Op aanvraag

De maatwerk sieraden zijn uniek. Daar kunnen we dan ook niet direct een prijs voor noemen. Vaak spreken we één of twee keer af om je wensen te bespreken en eventueel ook alvast wat maten op te nemen. Aan de hand van deze gesprekken wordt er een ontwerpvoorstel gedaan inclusief offerte. Deze gesprekken en het ontwerpvoorstel zijn geheel gratis en vrijblijvend. 

Ga je akkoord met het ontwerpvoorstel en de offerte, dan vragen we een aanbetaling van 50%. Dit omdat wij bij dit soort opdrachten vaak te maken hebben met een derde partij -de edelsmid- en hogere materiaalkosten.

Levertijd

De levertijd van de maatwerk gedenksieraden wijkt af van de standaard levertijd van het overige werk. Soms komt het voor dat een klant wegens een speciale gelegenheid een sieraad graag voor een bepaalde datum geleverd zou willen hebben. Wij willen hier binnen redelijke grenzen zeer zeker rekening mee houden, maar gaan altijd uit van een minimale levertijd van 2 tot 3 weken na ontvangst van de as of vacht.