uniek

 

Geen doorsnee en geen massa, maar unieke werken met karakter en waarde.

persoonlijk

 

Open voor jouw wensen en verhaal.

Jij vertelt, wij ontwerpen.

betaalbaar

Omdat je liefde voor een dier niet gebonden is aan je inkomen.

BTW: NL143236192B01     |     KVK: 57854750     |     Bank: NL50 SNSB 0927982641

Diensten / Gedenkobjecten / Kaarsenschalen

Kaarsenschalen

De kaarsenschalen zijn schalen waarbij -net als bij de sieraden- as tussen de lagen glas wordt versmolten. De as is niet zichtbaar tussen de lagen opaak glas.

 

De kaarsenschalen zijn voorzien van een gat waar een stompkaars of waxinelicht in gezet kan worden. Dit kan vanzelfsprekend naar wens worden aangepast.

Ontwerp

De kaarsenschaal wordt naar jouw wens gemaakt. Je kunt hierbij kiezen uit een groot aanbod kleur, vorm en grootte. Ook kun je er desgewenst voor kiezen om de schaal met een transparante bovenlaag af te laten werken, zodat de as wel zichtbaar blijft.

Prijs

De startprijs is €125. De uiteindelijke prijs van de schalen is afhankelijk van de gebruikte kleuren, grootte en moeilijkheidsgraad. Aan de hand van de wensen wordt er altijd eerst een vrijblijvende offerte opgemaakt. 

Extra mogelijkheden

Het is mogelijk om in het atelier zelf de as toe te voegen alvorens het werk de glasoven in gaat. 

Ook bieden we de mogelijkheid om in een privé workshop zelf het glas voor te bereiden. Je krijgt dan een basis uitleg over het glasbewerken en -fusen, waarna je zelf het ontwerp gaat samenstellen en het glas gaat snijden. Dit gebeurt vanzelfsprekend altijd op afspraak. De prijs van deze privé workshop is op opvraag.