uniek

 

Geen doorsnee en geen massa, maar unieke werken met karakter en waarde.

persoonlijk

 

Open voor jouw wensen en verhaal.

Jij vertelt, wij ontwerpen.

betaalbaar

Omdat je liefde voor een dier niet gebonden is aan je inkomen.

BTW: NL143236192B01     |     KVK: 57854750     |     Bank: NL50 SNSB 0927982641

Diensten / Gedenksieraden / Glazen Gedenksieraden

Glazen gedenksieraden

 

De glazen gedenksieraden hebben vaak een geheel eigen karakter. Er zijn vele mogelijkheden in kleur en grootte, of bijvoorbeeld in vorm. Laat je de as zichtbaar, of juist niet? Kies je voor een asbedel in de kleur van de vacht? Of toch die hanger in je eigen favoriete kleur? Al deze keuzes helpen je om het sieraad zo eigen mogelijk te maken. Het ene gedenksieraad is het andere niet. En daar gaat het natuurlijk ook om: de viering van het unieke.

Ashangers

Glazen ashangers zijn er in veel kleuren, vormen en maten te kiezen. Zie je dus bijvoorbeeld in de winkel een hanger waarvan de vorm precies is wat je zoekt, maar de kleur net niet? Neem dan even contact met me op, ik help je graag. Ook kun je bij deze gedenksieraden vaak kiezen tussen zichtbare, of niet-zichtbare asverwerking. Wat dit precies inhoudt kun je lezen in deze blog.

 

Askralen

De askralen zijn bij uitstek de sieraden waarbij de meeste variatie en personalisatie van kleur mogelijk is. Het glas wordt in de vlam handmatig gesmolten en gevormd. Hierdoor is het mogelijk om andere kleuraccenten toe te voegen aan de basis kleur, en deze in elkaar over te laten vloeien. 

Ringen

Ringen en ringtops. Verkrijgbaar in allerlei maten en verschillende afwerkingen. Zo zijn er voor de ringtops meerdere keuzes mogelijk in de afwerking van de stoere RVS band. Voor deze ringen wordt dezelfde techniek gebruikt als voor het maken van de askralen. Hierdoor geldt dus ook voor de ringtops dat er vele kleurmogelijkheden zijn. 

Aanpasbare accessoires

Wil je een ander oogje aan je ashanger, of wil je een roodkoperen kern in plaats van een zilveren kern voor je kraal? Vaak zijn de accessoires te personaliseren. Zo zijn er voor de askralen ook diverse wisselsystemen beschikbaar, al dan niet op maat gemaakt naar eigen ontwerp.

 

Enkel as? 

Door de hitte die nodig is om het glas te vormen, zijn de glazen gedenksieraden minder geschikt voor de verwerking van vacht of veren. Hiervoor verwijs ik je graag naar de gedenksieraden van hars.