uniek

 

Geen doorsnee en geen massa, maar unieke werken met karakter en waarde.

persoonlijk

 

Open voor jouw wensen en verhaal.

Jij vertelt, wij ontwerpen.

betaalbaar

Omdat je liefde voor een dier niet gebonden is aan je inkomen.

BTW: NL143236192B01     |     KVK: 57854750     |     Bank: NL50 SNSB 0927982641

Diensten / Gedenkobjecten / Portretten van Glas

Portretten van glas

Een origineel, handgemaakt glazen portret van jouw huisdier, desgewenst met as tussen het glas verwerkt. Abstract, eenvoudig of juist zeer gedetailleerd, ook hierin bieden we veel mogelijkheden. 

Deze prijs van deze portretten is op opvraag en afhankelijk van het gebruikte materiaal en de moeilijkheidsgraad van het werk.

 

Heb je interesse in een dergelijk kunstwerkje, dan nodigen we je graag uit om een afspraak te maken. In een persoonlijk gesprek kijken we wat jouw specifieke wensen zijn en hoe wij je daarmee kunnen helpen. Aan de hand hiervan volgt er een vrijblijvend ontwerpvoorstel met offerte. 

Glazen schaduwportret

De glazen variant van de bekende geknipte schaduwportretten. De portretten worden specifiek naar het profiel van jouw huisdier gemaakt.

Bestaande uit meerdere lagen glas, dus geschikt om as in te laten verwerken.

Portret op glas​

Een prachtig, speciaal voor jou geschetst portret van je huisdier op glas. Mooi voor aan de muur of op een dressoir en op maat gemaakt. 

Indien gewenst, is het portret op een basis van meerdere lagen glas verkrijgbaar, zodat ook dit geschikt is om as in te verwerken.

Karakterportretten

Abstract en zeer persoonlijk. Hierbij worden aan de hand van goede foto’s de meest karakteristieke uiterlijke kenmerken van het aangezicht van het huisdier uitgelicht in het ontwerp.